ORGANSKI SPREJ ZA HIDRATACIJU I UČVRŠĆIVANJE ŠMINKE S HIJALURONOM

ORGANSKI SPREJ ZA HIDRATACIJU I UČVRŠĆIVANJE ŠMINKE S HIJALURONOM

29.00 

100 ml

UOGA UOGA

Ovaj multifunkcionalni organski sprej za hidrataciju i učvršćivanje šminke neophodan je za svakodnevnu hidrataciju kože i pomaže Vašem serumu ili kremi da se bolje upiju. Također pomaže učvrstiti make-up i produžiti mu trajanje.

Sprej možete nanijeti i na kistove prije mineralnih pudera, mineralnih sjenila ili rumenila. Minerali će se ovlažiti, a njihove boje doći više do izražaja. Isprobajte suhi i vlažan način nanošenja make-upa i vidite koji vam osobno više odgovara!

Posebno je pogodan za vrućih dana i u sezoni suhog zraka od grijanja kada možete češće poprskati lice i vrat.

                       

Kategorije: , ,

Opis

Obogaćen je ekstraktom aloe vere i hijaluronskom kiselinom za snažan hidratacijski učinak. Puni stanice potrebnom vlagom i priprema ih za nanošenje seruma i krema.Savršen je i za učvršćivanje mineralnog pudera, jer pomaže njegovim česticama da se bolje stope s kožom i daju prirodan i ujednačen izgled.

PO ČEMU JE TAKO POSEBAN:

  • Tonira i trenutno osvježava kožu
  • Pomaže boljoj apsorpciji seruma i kreme
  • Obogaćen hidratizirajućom hijaluronskom kiselinom
  • Pomaže učvrstiti šminku za prirodan i gladak učinak
  • Certificiran kao organski proizvod
  • Veganski proizvod

 

Ključni sastojci:

Ružina vodica (cvjetna vodica, hidrolat) nastaje kao nusproizvod tijekom destilacije eteričnog ulja. Izvrsna je za njegu jer su u njoj otopljene brojne aktivne tvari koje se inače nalaze u biljci. Sastojci ružine vodice pomažu jačati i umiriti kožu, poticati njezino zacjeljivanje i pokazuju protuupalnu aktivnost. Dovoljno je nježna za dječju kožu, a ujedno dovoljno snažna za njegu suhe, dehidrirane i zrele kože.

Aloe vera sadrži preko 160 hranjivih tvari kao što su kalcij, cink, selen, željezo i mangan. Ima u izobilju i aminokiselina, masnih kiselina, enzima (analgetskih i protuupalnih), vitamina A, C, E (važni su za obnavljanje stanica kože) te vitamina B1, B2, B3, B6 i B12.

Ima antibakterijsko, antivirusno i protugljivično djelovanje. Glavni aktivni sastojak aloe vere je molekula šećera acemanan koja jača staničnu membranu i čini je otpornom na bakterije i viruse. Pomaže osigurati vlagu, ima povoljan učinak na regeneraciju stanica i pozitivno utječe na proizvodnju kolagena. Proizvodi s aloe verom hidriraju kožu, smiruju upale i čine je mekom i podatnom.

Ekstrakt brusnice zbog visokog sadržaja vitamina C pomaže smanjiti koloracije, ubrzati obnovu i stimulirati stvaranje kolagena pa je posebno pogodan za kožu kojoj daje novi sjaj i vitalnost, a dugoročno poboljšava tonus.

Beta glukan je polisaharid koji se nalazi u staničnim stijenkama i dobiva se iz različitih gljiva, biljaka, algi, kvasca ili zobi. U njezi kože, snažno doprinosi umirivanju nadražene kože te kao učinkovit anti-age sastojak pomaže učvrsiti kožu i smanjiti bore. Uz pomoć makrofaga doprinosi ubrzanom cijeljenju rana, smanjenju infekcija i protuupalnom djelovanju.

Neke studije pokazuju da je beta glukan 20 posto hidratantniji od hijaluronske kiseline u istoj koncentraciji pa ne samo da pomaže intenzivnu hidrataciju, već i sprječava gubitak vlage! Potiče i sintezu kolagena čak do 32 %. Sadrži visoku koncentraciju antioksidansa pa kožu štiti od oksidacijskog stresa koji utječe na preuranjeno starenje.

Način korištenja:

Čuvati na temperaturi između +5°C i +24°C.

SASTOJCI (INCI):

RUŽINA VODICA (Rosa Damascena)*, AQUA (voda), GLICERIN, HIDROLIZIRANI BETA GLUKAN, NATRIJEV HIJALURONAT, ALOE VERA (Aloe Barbadensis)*, EKSTRAKT BRUSNICE (Vaccinium Macrocarpon)*, BENZILNI ALKOHOL, DEHIDROOCTENA KISELINA, NATRIJEV BENZOAT, KALIJEV SORBAT, LIMUNSKA KISELINA, CITRONELOL**, GERANIOL**.

*Iz organskog uzgoja

**Prirodni sastojak ružine vodice

99 % prirodnih sastojaka, ukupno 80% organskih sastojaka.

 

 

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ORGANSKI SPREJ ZA HIDRATACIJU I UČVRŠĆIVANJE ŠMINKE S HIJALURONOM”

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ORGANSKI SPREJ ZA HIDRATACIJU I UČVRŠĆIVANJE ŠMINKE S HIJALURONOM”