Prirodna zaštita od sunca s Reishi gljivom


Reishi, u drevnoj istočnoj medicini zvan Gljivom besmrtnosti i Lijekom kraljeva, snažan je imunostimulator čiju su tradicionalnu upotrebu u kineskoj medicini u posljednjih dvadesetak godina opravdala i najnovija znanstvena istraživanja.

LJEKOVITA SVOJSTVA REISHI GLJIVE

Latinskog naziva Ganoderma lucidum, kineski Ling Zhi – reishi (hrastova sjajnica) uistinu je nevjerojatan izvor ljekovitih svojstava:

Moćan je imunostimulator. Sadrži polisaharid beta-1,3-D-glukan koji potiče imunološki sustav povećanjem količine makrofaga i T-limfocita – zato se konzumacija preporučuje u slučaju poremećaja imunološkog sustava, uključujući i AIDS.

Učinkovit je i u prevenciji i liječenju raka: jača djelotvornost T-stanica u borbi protiv stanica raka. Beta-glukan u reishiju pomaže imunološkim stanicama da se vežu na tumorske stanice i smanje njihov broj, a karotenoid kantaksantin u suradnji s beta-glukanima usporava rast tumora.

Pomaže i u liječenju kardiovaskularnih bolesti, zahvaljujući polisaharidima beta-glukana i hetero-beta-glukana te ganoderičnoj kiselini. Štiti od bolesti srca i moždanog udara – sterolima, ganoderičnom kiselinom, kumarinom, manitolom i polisaharidima.

Izvanredna je pomoć kod alergija: lanostan u reishiju djeluje kao prirodni antihistaminik.

 

REISHI GLJIVA KAO ZAŠTITA KOŽE

Ono što je manje poznato, a zbog čega smo odabrali upravo reishi kao djelatnu tvar u zaštiti kože od fotostarenja, to je da je reishi fantastičan antioksidans! Zato se u tradicionalnoj kineskoj medicini od davnina koristi za poboljšanje vitalnosti i dugovječnosti organizma. Triterpeni, zatim toliko dragocjeni germanij, polisaharidi, enzim superoksid dismutaza: svi se oni nalaze u reishiju i zajedno su, bez pretjerivanja, istinska antioksidantska bomba.

 

PRIRODNA ZAŠTITA KOŽE – SUN&CITY

SUN&CITY prirodna zaštita od Sunčevih (UVA i UVB) i ostalih štetnih zračenja (IR, HEV zračenje), te od urbanog onečišćenja, namijenjena je koži koja je u gradskim uvjetima tijekom cijele godine izložena stresu, smogu, Suncu, vjetru, zračenjima računala i mobitela. Isključivo prirodnim patentiranim filtrima štiti od cijelog spektra štetnih Sunčevih zraka, klimatskih uvjeta i Blu-ray zračenja, a pomno selektiranim prirodnim ekstraktima i uljima od prijevremenog starenja.

Nikad ne zaboravite da koža ne stradava samo na plaži. Sunce, predragocjeni izvor D-vitamina, nažalost, razara kožno tkivo i kroz oblake. Linija SUN&CITY štiti Vas od izlaska iz kuće, na putu do posla, pri telefoniranju, za računalom, na ulici od za kožu razornog djelovanja ispušnih plinova.

Kreme (faktor 30 i faktor 50) prekrasne su teksture, lako razmazive, idealne kao podloga za šminku, a odabrati možete i toniranu kremu – sve tri jednako štite dragocjenim ekstraktima reishija, lišća zelenog čaja, kivija, smilja, primorskog bora, Aloe vere, vitaminom E te uljima avokada, badema i sjemenki grožđa. Pročitajte još jedanput… Za antioksidacijske borce izabrani su najbolji od najboljih! Navedeni ekstrakti i ulja nude najbolju moguću hidrataciju i zaštitu od prijevremenog starenja. Kreme su toliko bogate prirodnim zaštitnicima kože da njima i ljeti i zimi, kad je koža na najvećem udaru, komotno možete zamijeniti osnovnu njegu!

Ujutro kožu očistite, nanesite kremu i, prema želji, šminku. Koža će ostati osjetno hidratizirana sve do večeri, moćno zaštićena od fotostarenja i hiperpigmentacija. Reishi se u suradnji s ostalim vrhunskim biljnim ekstraktima bori protiv slobodnih radikala i djeluje preventivno protiv oštećenja kože i nastajanja bora. Probate li SUN&CITY, nećete se htjeti razdvojiti od njega!

https://www.bio-boutique.eu/shop/njega-za-muskarce/krema-za-zastitu-lica-od-sunca-plavog-svjetla-i-urbanog-oneciscenja-s-prirodnim-filtrima-spf-50/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)