Mineralni puder je prah fino mljevenih prirodnih minerala. Najčešće su to razne vrste tinjaca, titanijevog dioksida ili cinkovog oksida, koji odlično odbijaju UV zrake, te predstavljaju prirodnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja. Čestice minerala su minijaturni kristalići: otprilike minutu nakon nanošenja umreže se u za kisik propusnu “mrežu” i priljube uz kožu. Rezultat je fleksibilna “koprena” koja se prilagođava svakom milimetru kože i – sve ostaje na svome mjestu, a između rupica u kopreni koža slobodno diše. Lice će, zahvaljujući sastojcima koji umiruju, zasjati zdravo, odmorno i prirodno lijepo.

S obzirom na to da mineralni puderi ne sadrže štetne kemijske sastojke već su 100% prirodni, izvrsno odgovaraju osobama koje već imaju akne, proširene pore i druge upale kože, jer ne uzrokuje prištiće, ne stvara dodatnu upalu niti se talože u porama, već koža slobodno diše nakon nanošenja. Iz tog razloga mineralnu kozmetiku apsolutno obožavaju žene masnijeg i mješovitog tipa kože, no u toplijim mjesecima idealna je i za ostale tipove kože.

Primjerice, ako inače puder nanosite na lice odmah nakon kreme, seruma ili primera, kod korištenja mineralog pudera ipak pričekajte potpuno upijanje podloge prije nanošenja make upa – kako biste izbjegli stvaranje mrlja – područja na kojima prirodni sebum lica upije veliku količinu mineralnog praha – i neujednačene boje tena. Također, ako imate vrlo masnu kožu.

Ipak, uzevši u obzir ogromnu listu prednosti i fenomenalne teksture, jasno je kako bi mineralne pudere Lily Lolo – ako već niste – svakako trebalo isprobati. U Bio Boutiqueu Zagreb odaberite nijansu koja odgovara Vašem tenu ili kupite on line.

Prikazuje se svih 4 rezultata

 • ZAVRŠNI PUDER U KAMENU S NJEGUJUĆIM ULJIMA I HIJALURONOM

  45.00 
  Dodaj u košaricu
 • PUDER U KREMI S NJEGUJUĆIM ANTI-AGE ULJIMA I VITAMINOM E

  42.00 
  Odaberi opcije
 • Mineralni puder SPF 15

  40.00 
  Odaberi opcije
 • Mineralni završni puder

  38.00 
  Odaberi opcije