Govoreći o očima, mnogi ljudi zaboravljaju obrve, smatrajući ih zasebnim dijelom lica koji ne zahtijeva njegu, a još manje šminku. Ovo je pogreška. Vjerujte da prava šminka obrva može promijeniti Vaš izgled – ne samo na bolje, nego i na gore.

Jedan od alata za nanošenje šminke je olovka za obrve. Ovaj dio dekorativne kozmetike mnogi ne uzimaju ozbiljno, smatrajući ga manje važnim od sjenila za oči ili ruža za usne.

Ako vam obrve nisu predebele i svijetle, između dlačica ima mnogo praznina, olovka će Vam pomoći da spasite situaciju. Dodatno je još popravite i kistom za sjenčanje.

Dobro je kombinirati dvije nijanse boje olovke za obrve kako biste stvorili najprirodniji izgled. U tom slučaju koristite tamniju nijansu kako biste obojili početak obrve, a bliže njezinom kraju svjetliju nijansu. Također, zapamtite da će previše tamna boja olovke dati ozbiljnost vašem licu – trebate li takvu sliku?

Još jedna tajna pri odabiru boje – olovka za obrve treba biti jednu nijansu tamnija od Vaše kose i jednu nijansu svjetlija od boje trepavica.

Kvalitetne olovke za obrve bez olova, sa prirodnim sastojcima za njegu i zaštitu, potražite u Bio Boutiqueu Zagreb, a možete kupiti i on line.

Prikazuje se jedan rezultat

  • Olovka za obrve – dvostrana – s njegujućim uljima i vitaminom E

    20.00 
    Odaberi opcije