Dostava

Trošak dostave iznosi 5 €

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj narudžbi bit će isporučeni Kupcu u roku od 2-3 radna dana.

Usprkos bliske suradnje sa našim partnerima za prijevoz u svrhu što brže dostave, Bio Boutique d.o.o. ne može biti odgovoran za kašnjenje uzrokovano od strane prijevoznika ili neke treće osobe.

Za područje grada Zagreba dostavu najčešće vršimo putem svojih djelatnika čime vam iskazujemo posebnu zahvalnost na iskazanom povjerenju.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.