Javno objavljivanje recenzija

Pravo na javno objavljivanje komentara i osvrta omogućeno vam je na odgovarajućim mjestima na web stranici pod nazivom „Recenzije“. Sam Korisnik je odgovoran za objavljivanje komentara koje stavlja na web stranicu.

Svi kometari na ovoj web stranici su napisani od trećih osoba i klijenata kao što ste i vi. Bio Boutique d.o.o zadržava pravo prema vlastitoj želji na zadržavanje ili brisanje komentara na svojoj web stranici.

Bio Boutique d.o.o ima pravo javne komentare koristiti u promotivne, marketinške ili bilo koje komunikacijske svrhe u bilo kojem mediju na neodređeno vrijeme.

Prihvaćate da svaki namjerno lažni komentari i tvrdnje, nevezane poruke i neprimjereno dosađivanje usmjereno na činjenje štete ugledu web stranice ili njenog vlasnika je protuzakonito i može biti predmet uklanjanja i daljnjeg ispitivanja od strane nadležnih tijela.

Vanjsko povezivanje

Vanjsko povezivanje se može provoditi zbog lakšeg snalaženja i praktičnosti, no vanjski linkovi su izvan kontrole vlasnika web stranice. Za ispravno funkcioniranje vanjskih linkova ili web stranice Bio boutique d.o.o. nije odgovoran niti preuzima odgovornost za predstavljeni sadržaj. Vanjsko povezivanje ne predstavlja i ne donosi nikakvu potvrdu.

Zaštitni znakovi i autorska prava

Zaštitni znakovi, nazivi, logotipi, dizajn i oznake usluga (pod zajedničkim nazivom zaštitni znakovi) prikazani na ovoj web stranici vlasništvo su Bio Boutique d.o.o.. U slučaju prikazivanja zaštitnih znakova trećih strana, oni su prikazani uz odobrenje trećih strana.

Svi tekstualni i vizualni sadržaji prikazani na web stranici su vlasništvo Bio boutique d.o.o. za Hrvatsku ili su prikazani uz odobrenje trećih strana.

Kopiranje, objavljivanje ili reprodukcija sadržaja ili zaštitnih znakova sadržanih na ovoj web stranici u bilom kojem obliku nije dozvoljena bez pismenog odobrenja Bio Boutiquea d.o.o. za Hrvatsku.