Esencije su u vrlo kratkom roku postale jedan od najtraženijih beauty proizvoda, no mnogima još uvijek nije potpuno jasno čemu točno služe, kako ih možete uvrstiti u svoju njegu lica i kakve će vam točno benefite donijeti?

One su jedan od proizvoda s najviše različitih funkcija u svijetu kozmetike, a koristiti ih možete za čitav niz problema, od suhoće, iritacija, neujednačenog tena, umora i znakova starenja, pa sve do tretiranja akni i drugih nepravilnosti tena.

Esencije bismo trebali koristiti kao prvi korak dnevne i noćne njege, odmah nakon čišćenja lica.

Iako su namijenjene različitim stanjima kože, svaka će od njih u trenu vratiti koži vlagu i pripremiti je za nanošenje seruma i krema s aktivnim sastojcima.

Zbog svoje lagane teksture i širokog raspona primjene, odgovarat će svim tipovima kože, a svaka osoba koja ovaj revolucionaran korak poželi uvrstiti u svoju rutinu njege, mora znati što je njenoj koži najpotrebnije i koji će joj sastojci donijeti najviše blagotvornih učinaka.

Stoga nećete pogriješiti u odabiru ako posjetite Bio Boutique Zagreb, i pronađete organsku esenciju za intenzivnu hidrataciju lica i kupite je online.

Prikazuje se jedan rezultat

  • Organska esencija za intenzivnu hidrataciju lica

    25.00 
    Dodaj u košaricu