Opći uvjeti poslovanja

UVJETI KUPNJE

Ekskluzivni prodavatelj svih proizvoda koje možete naći u prodajnom mjestu Trg Francuske republike 6, 10 000 Zagreb je BIO BOUTIQUE d.o.o., Ulica Vjekoslava Klaića 62, 10 000 Zagreb, registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu za proizvodnju, trgovinu i usluge.

Ovdje su opisani uvjeti poslovanja Bio Boutiquea d.o.o. kao i prava i obaveze posjetitelja i kupaca proizvoda preko ove web stranice.

Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima

  • Prodavatelj – trgovačko društvo Bio Boutique d.o.o., Ulica Vjekoslava Klaića 62,10 000 Zagreb, Hrvatska

  • www.bio-boutique.eu – web stranica u vlasništvu Prodavatelja odnosi se na skupinu stranica, web trgovinu, dizajn i sadržaj obuhvaćen domenom www.bio-boutique.eu koja pripada kompaniji Bio Boutique d.o.o..

  • Kupac – svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu.

  • Korisnik „www.bio-boutique.eu” – svaka osoba koja web stranicu „www.bio-boutique.eu ” koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.

  • Korištenje „www.bio-boutique.eu” – pristup stranici www.bio-boutique.eu  radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja web trgovine

  • Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem „www.bio-boutique.eu

  • Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na „www.bio-boutique.eu”, a koje je moguće kupiti putem web trgovine.

  1. OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se i reguliraju korištenje ove web stranice, kupovinu proizvoda na ovoj web stranici i korištenje tih proizvoda.

Korištenjem bilo koje usluge i kupnjom bilo kojeg proizvoda ponuđenog na ovoj web stranici, kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje, Uvjeta korištenja.

Nositelj svih prava na Internet stranici www.bio-boutique.eu je trgovačko društvo Bio Boutique d.o.o. 

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice www.bio-boutique.eu. Korištenjem Internetske stranice Korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice www. bio-boutique.eu u skladu s njima. Korisnike upućujemo da se prije same kupovine upoznaju s ovim Uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama. 

Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. 

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda. 

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi www. bio-boutique.eu. 

Uporaba proizvoda

Na ovoj web stranici možete naći upute za uporabu svakog proizvoda sa ove web stranice, koje se nalaze na vanjskom pakiranju ili na samom proizvodu. Ne možete smatrati Bio Boutique d.o.o. odgovornim za štetu na proizvodu ili štetu uzrokovanu proizvodom uslijed nepravilne uporabe.

Iako nastojimo da svi naši proizvodi budu hipoalergijski, svaki tip kože je drugačiji i može reagirati na pojedine sastojke koji se nalaze u proizvodima Bio Boutiquea, na drugačiji način. Molimo da prije kupnje pogledajte popis sastojaka na web stranici.

Ako osjetite bilo kakvu alergijsku reakciju ili nelagodu korištenjem naših proizvoda, odmah prestanite s korištenjem i obavijestite nas o svom iskustvu (kontakt niže naveden).