Web trgovina – sklapanje i raskid ugovora o prodaji

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem

“www.bio-boutique.eu” web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovina, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.

Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji. 

Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na „www.bio-boutique.eu” a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Cijena i uvjeti dostave navedeni su pod “Načini dostave”.

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu” klikom na link „Košarica”. Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.

U „košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom. Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Kupi”, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice „Narudžba” na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom registracije, adrese dostave, potvrditi ili eventualno izmijeniti dostavu računa i odabir načina plaćanja (virmansko plaćanje, plaćanje pouzećem, plaćanje kreditnom karticom ili plaćanjem na prodajnom mjeestu na Trgu Francuske republike 6). Detalji računa se mogu promijeniti u odnosu da li račun prima fizička osoba ili pravna. Ako račun prima pravna osoba potrebno je da kupac unese sve tražene podatke.

Po izvršenju naprijed navedenih koraka web trgovine i odabirom „Kupi” na stranici „Narudžba”, sustav automatski vodi Kupca na stranicu „Potvrda narudžbe”, a na kojoj se nalaze podaci o broju narudžbe, plaćanju kao i obavijest o slanju potvrdnog maila koji sadrži ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi i besplatnom broju telefona putem kojih Kupac može dobiti sve potrebne informacije. Ako je kupac odabrao kartično plaćanje klik na „Kupi” vodi ga na unos podataka vezanih za plaćanje karticom. Također može odabrati i plaćanje na rate beskamatno ukoliko je to plaćanje moguće sa karticom kojom plaća.

Cijene  

Cijene prikazane tijekom postupka kupnje i na konačnom računu su konačne cijene.

Zadržavamo pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku prema našoj volji i želji. Promjene u cijeni neće i ne mogu utjecati na vašu posljednju narudžbu i isporuku. Nije vjerojatno da će se cijena za određeni proizvod mijenjati tijekom obrade narudžbe. Ako je ipak došlo do promjene cijene nekog proizvoda tijekom obrade vaše narudžbe (npr. tijekom završetka kupnje u Košaricu), molim da nas obavijestite kako bismo to što prije riješili.

Svaka promjena cijene utječe na narudžbu za proizvode koji nisu obrađeni i nalaze se u vašoj Košarici ili na Listi želja. Nove cijene će biti konačne.

Bio Boutique vam neće zaračunati skrivene troškove, implicitne ili eksplicitne. Prilikom odabira plaćanja pouzećem, naplaćuje se poštarina od 5 € .

Prihvaćanjem ovih uvjeta vi prihvaćate da razumijete i da ste suglasni sa cijenama i dodatnim troškovima poštarine neovisne o kompaniji Bio Boutique te da ste vi njihov jedini nositelj.

Promocije, akcije, popusti

Sve promocije, akcije i popusti od strane kompanije Bio Boutiquea d.o.o. su vremenski ograničeni ili su ograničeni brojem korištenja.

Posebne informacije o svakom popustu ili promociji bit će komunicirane u vrijeme promocije (npr. iznos popusta, trajanje promocije, itd.). Pridržavamo pravo promjene ili prestanka popusta ili promocije ili bezuvjetnog otkazivanja bilo čega od navedenog. Takva promjena se odnosi samo na buduće narudžbe i ne može utjecati na prethodne narudžbe ili isporuke.