Klasični losion nakon brijanja je pun alkohola koji isušuje kožu i može pogoršati probleme s kožom. Osim toga, nakon svakog brijanja koža je iritirana budući da se brijanjem skidaju i površinske stanice kože a to može s vremenom uzrokovati hiperpigmentacije i ožiljke na licu.

Kada se krenete brijati, nemojte to činiti brzo da što prije završite.

  • Najprije umijte lice. Najbolje koristiti organski gel za umivanje koji ostavite na licu par minuta prije nego ga isperete a za to vrijeme možete oprati zube ili si dotjerati frizuru.
  • Prilikom brijanja pratite smjer rasta dlaka. Brijte se dakle, niz dlaku i ne zaboravite omekšati dlaku prije brijanja da biste se obrijati u što je manje poteza. Naime, ako previše puta prelazite britvicom po istom mjestu veća je mogućnost da ćete to mjesto iziritirati.
  • Nakon brijanja isperite lice hladnom vodom. Hladna voda smanjuje iritaciju lica i ima gotovo istu funkciju kao hladni oblog na ranu.
  • Za kraj, umasirajte u kožu lica prirodni losion za poslije brijanja bogat hranjivim uljima i ostalim prirodnim sastojcima za regeneraciju i dezinfekciju kože.

Tako svakodnevno brijanje može biti Vaš prijatelj. Obogatite iskustvo brijanja najboljim proizvodima s certifikatom.

Sastojci losiona nakon brijanja pokazuju koliko je vrijedan, koristan, skupocjen ovaj proizvod, baš kao i onaj tko će ga koristiti a možete ga naći u Bio Boutiqueu Zagreb ili kupiti on line.

Prikazuje se jedan rezultat

  • PRIRODNI LOSION ZA POSLIJE BRIJANJA

    23.00 
    Pročitaj više