Uvjeti korištenja

Ekskluzivni zastupnik u Hrvatskoj za MIRATI kozmetiku je kompanija Edicta Pharm d.o.o., Klaićeva 62, 10 000 Zagreb, Hrvatska, registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu za proizvodnju, trgovinu i usluge.
Ovdje su opisani uvjeti poslovanja kompanije Edicta Pharm d.o.o. vezanih za Bio Boutique kao i prava i obaveze posjetitelja i kupaca proizvoda preko ove web stranice.
„Korisnik“ se odnosi na posjetitelja web stranice, kupca sa web stranice ili korisnika proizvoda iz asortimana Bio Boutiquea kupljenih preko ove web stranice.
„Web stranica“ se odnosi na skupinu stranica, web trgovinu, dizajn i sadržaj obuhvaćene domenom www.bio-boutique.eu  koja pripada kompaniji Edicta Pharm d.o.o.
Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se i reguliraju korištenje ove web stranice, kupovinu proizvoda na ovoj web stranici i korištenje tih proizvoda.
Korištenjem bilo koje usluge i kupnjom bilo kojeg proizvoda ponuđenog na ovoj web stranici, vi bezuvjetno prihvaćate ovdje opisane Uvjete korištenja.

Uporaba proizvoda
Na ovoj web stranici možete naći upute za uporabu svakog proizvoda sa ove web stranice, koje se nalaze na vanjskom pakiranju ili na samom proizvodu. Ne možete smatrati Edicta Pharm d.o.o. odgovornim za štetu na proizvodu ili štetu uzrokovanu proizvodom uslijed nepravilne uporabe.
Iako nastojimo da svi naši proizvodi budu hipoalergijski, svaki tip kože je drugačiji i može reagirati na pojedine sastojke koji se nalaze u proizvodima Bio Boutiquea, na drugačiji način. Molimo da prije kupnje  pogledajte popis sastojaka na web stranici.
Ako osjetite bilo kakvu alergijsku reakciju ili nelagodu korištenjem naših proizvoda, odmah prestanite s korištenjem i obavijestite nas o svom iskustvu (kontakt niže naveden).

Cijene
Cijene prikazane tijekom postupka kupnje i na konačnom računu su konačne cijene.
Zadržavamo pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku prema našoj volji i želji. Promjene u cijeni neće i ne mogu utjecati na vašu posljednju narudžbu i isporuku. Nije vjerojatno da će se cijena za određeni proizvod mijenjati tijekom obrade narudžbe. Ako je ipak došlo do promjene cijene nekog proizvoda tijekom obrade vaše narudžbe (npr. tijekom završetka kupnje u Košaricu), molim da nas obavijestite kako bismo to što prije riješili.
Svaka promjena cijene utječe na narudžbu za proizvode koji nisu obrađeni i nalaze se u vašoj Košarici ili na Listi želja. Nove cijene će biti konačne.
Edicta Pharm d.o.o. vam neće zaračunati skrivene troškove, implicitne ili eksplicitne. Cijena dostave je 5 €.
Prihvaćanjem ovih uvjeta vi prihvaćate da razumijete i da ste suglasni sa cijenama i dodatnim troškovima poštarine neovisne o kompaniji Edicta Pharm te da ste vi njihov jedini nositelj.

Promocije, akcije, popusti
Sve promocije, akcije i popusti od strane kompanije Edicta Pharm d.o.o. su vremenski ograničeni ili su ograničeni brojem korištenja.
Posebne informacije o svakom popustu ili promociji bit će komunicirane s vama u vrijeme promocije (npr. iznos popusta, trajanje promocije, promotivni kod itd.). Pridržavamo pravo promjene ili prestanka popusta ili promocije ili bezuvjetnog otkazivanja bilo čega od navedenog. Takva promjena se odnosi samo na buduće narudžbe i ne može utjecati na prethodne narudžbe ili isporuke.

Način plaćanja

1. PLAĆANJE U DUĆANU:

Račun možete platiti osobno, odlučite li se za preuzimanje proizvoda u dućanu.

Gotovina, kartice: Diners, Visa Premium, Maestro, MasterCard, Visa

Obročno plaćanje u trgovini:

Moguće je platiti: jednokratno ili do 6 rata, minimalni iznos 100,00 kn po rati;
Do 6 rata moguće je plaćanje karticama Visa Premium, Diners
Ostale kartice – jednokratno

2. PLAĆANJE KARTICAMA

Diners, Visa Premium, Maestro, MasterCard, Visa

Kod ove opcije, poslat ćemo Vam link PAY WAY platforme putem kojeg ćete narudžbu platiti kartično

Obročno plaćanje

Moguće je platiti: jednokratno ili do 6 rata, minimalni iznos 100,00 kn;

broj rata odabire se na posljednjem koraku Rezervacije kada se upisuju i podaci s kartice.
Do 6 rata moguće je plaćanje karticama Visa Premium, Diners
Ostale kartice – jednokratno

3. PLAĆANJE PO POUZEĆU

Plaćanje pouzećem znači da naručene artikle plaćate gotovinom dostavnoj službi, nakon čega ćete dobiti potvrdu da ste pošiljku preuzeli i platili.

4. UPLATA INTERNET BANKARSTVOM ILI UPLATNICOM na naš žiro račun:

Kod odabira ovog načina plaćanja, koristite podatke o navedenom računu za uplatu (IBAN).
Obavezno treba navesti na koju narudžbu se odnosi plaćanje kako bi se narudžba mogla povezati s uplatom.

IBAN: HR0524020061101009108 (Erste & Steiermärkische banka); Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, poštom šaljemo Vašu narudžbu na navedenu adresu.

POTVRDA NARUDŽBE
Obavijest o potvrdi narudžbe primit ćete e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

OTPREMA
Naručenu robu isporučujemo u roku 48 sati od narudžbe osim ako se odlučite na osobno preuzimanje proizvoda u dućanu.

WEB narudžbu, ovisno o dostupnosti artikla, možete platiti on-line kreditnim karticama općom uplatnicom/ bankovnom transakcijom, pouzećem, kao i osobno u dućanu na adresi Trg Francuske republike 6.

Sve cijene na stranici www.bio-boutique.eu izražene su u kunama.
Plaćanje i kupovina na našoj internet stranici je potpuno sigurna.

Dostava
Trošak dostave za sve narudžbe iznosi 5 €.
Narudžbe zaprimljene prije 14.00 sati u radnom danu, bit će isporučene isti dan, a one nakon tog vremena, u sljedećem radnom danu.
Dostava u Hrvatskoj: obično kroz dva do tri radna dana
Usprkos bliske suradnje sa našim partnerima za prijevoz u svrhu što brže dostave, Edicta Pharm d.o.o. ne može biti odgovorna za kašnjenje uzrokovano od strane prijevoznika ili neke treće osobe.

Uvjeti otkazivanja i povrata proizvoda

Povrat
Besplatan povrat za sve narudžbe dostavljene u Hrvatskoj.
U prvih 14 dana od dana kupnje, proizvod u originalnoj kutiji i sa originalnim računom jednostavno vratite na vašoj najbližoj pošti. Besplatan povrat proizvoda moguć je u prvih 14 dana od dana kupnje. Molimo da nas prije nego nam pošaljete proizvode obavijestite o tome na mail info@bioboutique.hr Čim primimo vraćene proizvode, javit ćemo vam se kako biste nam poslali podatke o vašem bankovnom računu (IBAN) za povrati znosa kupnje. Iznos ćemo vam vratiti na vaš transakcijaki račun najdulje kroz 30 dana. Edicta Pharm d.o.o. ne snosi troškove povrata.
Za upute o tome kako postupati s oštećenim proizvodima, vidjeti dio „Oštećena pošiljka“.

Otkazivanje narudžbe
Narudžba se može otkazati samo ako nije u potpunosti obrađena i otpremljena. Molimo vas da nas o otkazivanju narudžbe zajedno s njenim sadržajem obavijestite na mail info@bioboutique.hr Ako ste narudžbu već platili, vratit ćemo vam novac na vaš račun najdulje kroz 30 dana od datuma otkazivanja narudžbe.

Oštećena pošiljka
U transportu se isporučenoj pošiljci unatoč našem ispravnom načinu slanja pošiljke sa proizvodima, može svašta dogoditi. Ako ste primili pošiljku s vidljivim vanjskim oštećenjem, imate pravo odbiti prihvat pošiljke. U takvom slučaju molim da nas o tome obavijestite putem kontakt e-maila kako bismo to mogli riješiti što je moguće prije.
Ako primijetite bilo kakvo oštećenje proizvoda nakon otvaranja pošiljke, obavijestite nas unutar 24 sata od otvaranja pošiljke; pošaljite nam opis zajedno sa fotografijama proizvoda i opisom oštećenja zbog procjene oštećenja. Molimo da ne bacate originalnu ambalažu i primljenu dokumentaciju od isporučitelja pošiljke. Slučaj ćemo pokušati što prije riješiti.

Vaš račun i osobni podaci
Za pružanje relevantnih i točnih informacija, kao što je vaše ime, kontaktni podaci i adresa, sami snosite odgovornost. Edicta Pharm d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak, štetu ili kašnjenje vazano za narudžbu uzrokovano namjernim ili slučajnim davanjem lažnih podataka.

Posebni popust
Hvala vam što ste odvojili vrijeme za čitanje Uvjeta korištenja web stranice.
Kao zahvalu za temeljitim pregledom Uvjeta korištenja, uljepšat ćemo vam dan i ponuditi vam 10% popusta za sljedeću narudžbu. Molimo da nam vaše puno ime i prezime uz napomenu „Popust za posebnu pozornost!“ pošaljete na mail, info@bioboutique.hr  Možete biti sigurni da ćemo vam poslati vaš jedinstveni promo kod.

Informacije na web stranici
Nastojimo da su informacije na web stranici relevantne i ažurne. No Edicta Pharm d.o.o. ne daje nikakva jamstva, garancije ili izjave (eksplicitne ili implicitne) s obzirom na sadržaj koji se nalazi na web stranici ili u njenim dokumentima.

Javno objavljivanje komentara
Pravo na javno objavljivanje komentara i osvrta omogućeno vam je na odgovarajućim mjestima na web stranici pod nazivom „Osvrt“. Sam korisnik je odgovoran za objavljivanje komentara koje stavlja na web stranicu.
Svi kometari na ovoj web stranici su napisani od trećih osoba i klijenata kao što ste i vi. Edicta Pharm d.o.o zadržava pravo prema vlastitoj želji na zadržavanje ili brisanje komentara na svojoj web stranici.
Edicta Pharm d.o.o ima pravo javne komentare koristiti u promotivne, marketinške ili bilo koje komunikacijske svrhe u bilo kojem mediju na neodređeno vrijeme.
Prihvaćate da svaki namjerno lažni komentari i tvrdnje, nevezane poruke i neprimjereno dosađivanje usmjereno na činjenje štete ugledu web stranice ili njenih vlasnika je protuzakonito i može biti predmet uklanjanja i daljnjeg ispitivanja od strane nadležnih tijela.

Vanjsko povezivanje
Vanjsko povezivanje se može provoditi zbog lakšeg snalaženja i praktičnosti, no vanjski linkovi su izvan kontrole vlasnika web stranice. Za ispravno funkcioniranje vanjskih linkova ili web stranice Edicta Pharm d.o.o. nije odgovorna niti preuzima odgovornost za predstavljeni sadržaj. Vanjsko povezivanje ne predstavlja i ne donosi nikakvu potvrdu.

Zaštitni znakovi i autorska prava
Zaštitni znakovi, nazivi, logotipi, dizajn i oznake usluga (pod zajedničkim nazivom zaštitni znakovi) prikazani na ovoj web stranici vlasništvo su Edicta Pharm d.o.o. U slučaju prikazivanja zaštitnih znakova trećih strana, oni su prikazani uz odobrenje trećih strana.
Svi tekstualni i vizualni sadržaji prikazani na web stranici su vlasništvo Edicta Pharm d.o.o. za Hrvatsku ili su prikazani uz odobrenje trećih strana.
Kopiranje, objavljivanje ili reprodukcija sadržaja ili zaštitnih znakova sadržanih na ovoj web stranici u bilom kojem obliku nije dozvoljena bez pismenog odobrenja Edicta Pharm d.o.o. i za Hrvatsku.

Privatnost i kolačići
Vidjeti detaljne informacije u dijelu Izjava o privatnosti i uporabi Kolačića.
S vašim dopuštenjem Edicta Pharm d.o.o. sakuplja informacije koje mogu prepoznati vaše osobne podatke kao što su ime, e-mail, adresa i broj telefona. Glavna svrha prikupljanja takvih podataka jest ispuniti narudžbu i komunicirati s vama. Obećavamo da se ovi podaci neće se prodavati ili davati trećim stranama, osim ako to zahtijevaju Zakon ili nadležna državna tijela.
Osim toga, možemo pratiti vaše navike i načine pregledavanja web stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju jezik, pokrajinu, uređaj, operativni sustav, stranice s koje ste posjetili našu stranicu. Obično, ove informacije nisu osobno povezane s vama, ali nam pomažu u boljem razumijevanju naših posjetitelja kako bi poboljšali svoje iskustvo na ovoj web stranici.
Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu Kolačića čime se identificira vaš uređaj  (ne vas osobno) i pomaže nam u razumijevanju što tražite na našoj web stranici, kako je često posjećujete, kako dugo itd.

Primjenjivo pravo
Ovaj Ugovor se primjenjuje i interpretira u skladu s zakonima Republike Hrvatske i propisima i direktivama Europske unije. Sve strane su suglasne da je nadležan hrvatski sud u slučaju bilo kakvog spora ili zahtjeva koji proizlaze iz ovog Ugovora. Sve stranke su suglasne da je mjesto arbitraže/rješavanja sporova ili potraživanja, u Hrvatskoj pri čemu će  se primjenjivati hrvatsko pravo, koristiti u postupku hrvatski jezik i postupati po pravilima postupka propisanim  Zagrebačkim pravilima.

Odvojivost
Ukoliko je bilo koja odredba ovog Ugovora nevaljana ili pravno neprimjenjiva, takva odredba neće utjecati na valjanost i/ili primjenjivost bilo koje druge odredbe Ugovora kao ni Ugovora u cjelini. Ugovorne strane će, u tom slučaju, sporazumno zamijeniti takvu odredbu valjanom odredbom koja najbolje izražava njihovu prvotnu namjeru.

Jamstvo i ograničenje odgovornosti
Edicta Pharm d.o.o. se ne smatra odgovornom za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu i gubitak, tjelesnu ozljedu ili obvezu bilo koje vrste nastalu kao posljedica pristupa korisnika web stranici ili do bilo kakve informacije sadržane na njoj.
Edicta Pharm d.o.o. se ne smatra odgovornom za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu ili gubitak, tjelesne ozljede ili za bilo kakvu drugu obavezu nastalu kao posljedica nepravilne uporabe, potrošnje i/ili skladištenja proizvoda.

Izmjene u Uvjetima korištenja
Edicta Pharm d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku bez prethodne najave izmijeni ili dopuni bilo koji od uvjeta navedenih u ovom dokumentu. Izmjene stupaju na snagu na dan u koji su objavljeni na web stranici. Daljnja korisnička usluga i kupnja proizvoda smatra se prihvaćanjem promijenjenih uvjeta.

Kontaktni podaci
Možete nas kontaktirati putem pošte na adresu:
Edicta Pharm d.o.o.
Medulićeva 21 C
10 000 Zagreb, Hrvatska

putem telefona: +385 1 3764 292

putem e-maila na: info@bioboutique.hr

putem društvene mreže Facebook: Bio Boutique.hr

putem Instagrama: BioBoutique.hr