BILJNI DODACI PREHRANI: ACONITUM


ZAŠTO SMO ODABRALI BILJNE DODATKE PREHRANI ACONITUM?

Prvo, biljne dodatke prehrani uvrstili smo u svoj asortiman s ciljem obuhvaćanja svih elemenata važnih za održavanje zdravlja i vitalnosti organizma te ljepote tijela i lica. Zdrava prehrana, zdrav i aktivan način života te prirodna i organska kozmetika naš su osobni odabir, no svjesni smo i važnosti unosa u organizam vitamina, minerala i drugih tvari koje tijelo u stanju stresa, zbog procesa usporavanja metabolizma i starenja ne može proizvesti dovoljno. Vjerujemo u snagu bilja i njegovu sinergiju s našim tijelom i stoga biramo isključivo biljne dodatke prehrani.

 

 

 

 

 

Kao što je to slučaj sa svim našim proizvodima, i među suplementima smo tražili sâm vrh.

PODRIJETLO

Aconitum je farmaceutska tvrtka osnovana 1999. u Litvi, u Kaunasu, gdje djeluje i danas. Proizvodi biljne lijekove, dodatke prehrani, homeopatske pripravke, bioslične i generičke lijekove. Proizvodni pogon sagrađen je u skladu s EU GMP standardima (Good Manufacturing Practice = Dobre proizvođačke prakse), s najmodernijim, GMP certificiranim mikrobiološkim i kemijskim laboratorijima. Aconitum je također vlasnik certifikata HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points = Analiza rizika i kritičnih kontrolnih točaka) za proizvodnju dodataka prehrani te certifikata HALAL za proizvodnju za islamske zemlje.

2018. godine Rima Balanaškienė, osnivačica i glavna direktorica Aconituma, nominirana je za nagradu Europske unije Žene inovatorice. Komisija je 122 kandidatkinje iz svih zemalja EU-a suzila na 12 najboljih inovatorica, a a Rima Balanaškienė osvojila je peto mjesto.

 

ZAŠTO SU UČINKOVITI

Pouzdano podrijetlo naša je vodilja i jamstvo za Vas. Na našem Webshopu možete pročitati specifičnosti svakog od suplemenata i što ih to izdvaja od ostalih, zbog čega su učinkoviti. Zašto je Ester C bolji odabir od “običnog” vitamina C, zašto su uz hijaluronsku kiselinu za održavanje elastičnosti kože važni i, na primjer, cink i selen, zašto su za postizanje vitke linije osim dragocjenih biljnih ekstrakata garcinije, gvarane i drugih, važni inulin i kolin… Informiranje je prvi korak do pametnog odabira. A imate li potpitanja, pišite, zovite ili nas posjetite na adresi Trg Francuske republike 6…. Volimo razgovarati!

Bio Boutique: Suplementi

 

Odgovori