Uvjeti kupnje

Ekskluzivni prodavatelj svih proizvoda koje možete naći u prodajnom mjestu Trg Francuske republike 6, 10 000 Zagreb je BIO BOUTIQUE d.o.o., Ulica Vjekoslava Klaića 62, 10 000 Zagreb, registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu za proizvodnju, trgovinu i usluge.

Ovdje su opisani uvjeti poslovanja Bio Boutiquea d.o.o. kao i prava i obaveze posjetitelja i kupaca proizvoda preko ove web stranice.

Značenje izraza navedenih u ovim općim uvjetima

 • Prodavatelj – trgovačko društvo Bio Boutique d.o.o., Ulica Vjekoslava Klaića 62,10 000 Zagreb, Hrvatska

 • www.bio-boutique.eu – web stranica u vlasništvu Prodavatelja odnosi se na skupinu stranica, web trgovinu, dizajn i sadržaj obuhvaćen domenom www.bio-boutique.eu koja pripada kompaniji Bio Boutique d.o.o..

 • Kupac – svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda ili usluge izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod ili uslugu.

 • Korisnik „www.bio-boutique.eu” – svaka osoba koja web stranicu „www.bio-boutique.eu ” koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.

 • Korištenje „www.bio-boutique.eu” – pristup stranici www.bio-boutique.eu  radi dobivanja informacija o sadržaju iste i/ili ostvarivanja web trgovine

 • Online kupnja ili web trgovina – ostvarivanje kupnje proizvoda putem „www.bio-boutique.eu

 • Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na „www.bio-boutique.eu”, a koje je moguće kupiti putem web trgovine.

1. OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem bilo koje usluge i kupnjom bilo kojeg proizvoda ponuđenog na ovoj web stranici, kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima poslovanja i uvjetima kupnje, Uvjeta korištenja.

Nositelj svih prava na Internet stranici www.bio-boutique.eu je trgovačko društvo Bio Boutique d.o.o. 

Uvjeti korištenja propisuju uvjete i pravila za Korisnike i odnose se na korištenje Internetske stranice www.bio-boutique.eu. Korištenjem Internetske stranice Korisnici iskazuju da se slažu s Općim uvjetima poslovanja i korištenja te pristaju na korištenje Internetske stranice www. bio-boutique.eu u skladu s njima. Korisnike upućujemo da se prije same kupovine upoznaju s ovim Uvjetima te iste redovito provjeravaju kako bi bili upoznati sa svim pravima i obavezama. 

Pravo Korištenja Internetske stranice osobno je pravo Korisnika i ne može se ni na koji način prenositi na druge fizičke ili pravne osobe niti je bilo koji korisnik ovlašten prijavljivati druge fizičke ili pravne osobe. 

Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda. 

Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

Korisnik je osobno odgovoran za zaštitu povjerljivosti zaporki, na mjestima gdje one kao takve postoje. Korisnik je dužan dati točne, potpune i važeće osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca. Postupanje suprotno tome, ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi www. bio-boutique.eu. 

Uporaba proizvoda

Na ovoj web stranici možete naći upute za uporabu svakog proizvoda sa ove web stranice, koje se nalaze na vanjskom pakiranju ili na samom proizvodu. Ne možete smatrati Bio Boutique d.o.o. odgovornim za štetu na proizvodu ili štetu uzrokovanu proizvodom uslijed nepravilne uporabe.

Iako nastojimo da svi naši proizvodi budu hipoalergijski, svaki tip kože je drugačiji i može reagirati na pojedine sastojke koji se nalaze u proizvodima Bio Boutiquea, na drugačiji način. Molimo da prije kupnje pogledajte popis sastojaka na web stranici.

Ako osjetite bilo kakvu alergijsku reakciju ili nelagodu korištenjem naših proizvoda, odmah prestanite s korištenjem i obavijestite nas o svom iskustvu (kontakt niže naveden).

2. WEB TRGOVINA – SKLAPANJE I RASKID UGOVORA O PRODAJI

Predmet i komercijalna svrha Ugovora je kupovina odabranog proizvoda ili usluge putem

“www.bio-boutique.eu” web trgovine uz plaćanje odgovarajuće naknade – cijene toga proizvoda ili usluge. Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem: internet narudžbe-web trgovina, tiskanih promidžbenih poruka s narudžbenicom, telefona s ljudskim posredovanjem.

Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podaci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji. 

Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na „www.bio-boutique.eu” a uz svaki proizvod navedeni su podaci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Cijena i uvjeti dostave navedeni su pod “Načini dostave”.

Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u „košaricu” klikom na link „Košarica”. Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.

U „košarici” se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom. Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link „Kupi”, a sustav ga dalje automatski vodi do stranice „Narudžba” na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom registracije, adrese dostave, potvrditi ili eventualno izmijeniti dostavu računa i odabir načina plaćanja (virmansko plaćanje, plaćanje pouzećem, plaćanje kreditnom karticom ili plaćanjem na prodajnom mjestu na Trgu Francuske republike 6). Detalji računa se mogu promijeniti u odnosu da li račun prima fizička osoba ili pravna. Ako račun prima pravna osoba potrebno je da kupac unese sve tražene podatke.

Po izvršenju naprijed navedenih koraka web trgovine i odabirom „Kupi” na stranici „Narudžba”, sustav automatski vodi Kupca na stranicu „Potvrda narudžbe”, a na kojoj se nalaze podaci o broju narudžbe, plaćanju kao i obavijest o slanju potvrdnog maila koji sadrži ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi i besplatnom broju telefona putem kojih Kupac može dobiti sve potrebne informacije. Ako je kupac odabrao kartično plaćanje klik na „Kupi” vodi ga na unos podataka vezanih za plaćanje karticom. Također može odabrati i plaćanje na rate beskamatno ukoliko je to plaćanje moguće sa karticom kojom plaća.

Cijene  

Cijene prikazane tijekom postupka kupnje i na konačnom računu su konačne cijene.

Zadržavamo pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku prema našoj volji i želji. Promjene u cijeni neće i ne mogu utjecati na vašu posljednju narudžbu i isporuku. Nije vjerojatno da će se cijena za određeni proizvod mijenjati tijekom obrade narudžbe. Ako je ipak došlo do promjene cijene nekog proizvoda tijekom obrade vaše narudžbe (npr. tijekom završetka kupnje u Košaricu), molim da nas obavijestite kako bismo to što prije riješili.

Svaka promjena cijene utječe na narudžbu za proizvode koji nisu obrađeni i nalaze se u vašoj Košarici ili na Listi želja. Nove cijene će biti konačne.

Bio Boutique vam neće zaračunati skrivene troškove, implicitne ili eksplicitne. Prilikom odabira plaćanja pouzećem, naplaćuje se poštarina od 5 € za kupnju do 50 €, a za narudžbu u tom iznosu ili veću, dostava je besplatna.

Prihvaćanjem ovih uvjeta vi prihvaćate da razumijete i da ste suglasni sa cijenama i dodatnim troškovima poštarine neovisne o kompaniji Bio Boutique te da ste vi njihov jedini nositelj.

Promocije, akcije, popusti

Sve promocije, akcije i popusti od strane kompanije Bio Boutiquea d.o.o. su vremenski ograničeni ili su ograničeni brojem korištenja.

Posebne informacije o svakom popustu ili promociji bit će komunicirane u vrijeme promocije (npr. iznos popusta, trajanje promocije, itd.). Pridržavamo pravo promjene ili prestanka popusta ili promocije ili bezuvjetnog otkazivanja bilo čega od navedenog. Takva promjena se odnosi samo na buduće narudžbe i ne može utjecati na prethodne narudžbe ili isporuke.

3. NAČINI PLAĆANJA

3.1 PLAĆANJE U PRODAJNOM MJESTU:

Račun možete platiti osobno, odlučite li se za preuzimanje proizvoda u dućanu.

Gotovina, kartice: Diners, Visa Premium, Maestro, MasterCard, Visa

Obročno plaćanje u trgovini:

Moguće je platiti: jednokratno ili do 6 rata, minimalni iznos 13,27 € po rati;
Do 6 rata moguće je plaćanje karticama Visa Premium, Diners
Ostale kartice – jednokratno

3.2 PLAĆANJE KARTICAMA

Diners, Visa Premium, Maestro, MasterCard, Visa

Kod ove opcije, poslat ćemo Vam link PAY WAY platforme putem kojeg ćete narudžbu platiti kartično

Obročno plaćanje

Moguće je platiti: jednokratno ili do 6 rata, minimalni iznos 13,27 €;

broj rata odabire se na posljednjem koraku Rezervacije kada se upisuju i podaci s kartice.
Do 6 rata moguće je plaćanje karticama Visa Premium, Diners
Ostale kartice – jednokratno

3.3 PLAĆANJE PO POUZEĆU U GOTOVINI PRILIKOM PREUZIMANJA

Plaćanje pouzećem znači da naručene artikle dostavljene na navedenu adresu plaćate gotovinom dostavnoj službi, nakon čega ćete dobiti potvrdu da ste pošiljku preuzeli i platili.

3.4 UPLATA INTERNET BANKARSTVOM ILI UPLATNICOM na naš žiro račun:

Kod odabira ovog načina plaćanja, Korisnik na uplatnici mora ispuniti sljedeće podatke: 

Uplata na žiro račun Bio Boutique d.o.o.: IBAN: HR0524020061101009108

Poziv na broj: 99 – broj narudžbe
Primatelj: Bio Boutique d.o.o., Ulica Vjekoslava Klaića 62, 10 000 Zagreb

Nakon što uplata bude vidljiva na našem računu, poštom šaljemo Vašu narudžbu na navedenu adresu.

Sve cijene na stranici www.bio-boutique.eu izražene su u kunama.

4. SIGURNOST KARTIČNOG PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite T-PayWay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem Interneta.

PayWay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u PayWay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima PayWay sustava. T-PayWay sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost PayWay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

5. DOSTAVA

Trošak dostave iznosi 5 €

Proizvodi koji su plaćeni sukladno dostavljenoj narudžbi bit će isporučeni Kupcu u roku od 2-3 radna dana.

Usprkos bliske suradnje sa našim partnerima za prijevoz u svrhu što brže dostave, Bio Boutique d.o.o. ne može biti odgovoran za kašnjenje uzrokovano od strane prijevoznika ili neke treće osobe.

Za područje grada Zagreba dostavu najčešće vršimo putem svojih djelatnika čime vam iskazujemo posebnu zahvalnost na iskazanom povjerenju.

Proizvodi bit će zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. 

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

4. UVJETI OTKAZIVANJA I POVRATA

Povrat

Prije samog sklapanja Ugovora, Korisnik ima mogućnost pregledati Uvjete korištenja „bio-boutique.eu” koji su navedeni unutar padajućeg izbornika (obavijest iz članka 57. st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine, br. 41/2014), te obavijest o pravu korisnika na jednostrani raskid Ugovora s obrascem za jednostrani raskid Ugovora iz članka 61. st. 1. i 2. Zakona o zaštiti potrošača.) se odnosi na skupinu stranica, web trgovinu, dizajn i sadržaj obuhvaćen domenom www.bio-boutique.eu koja pripada kompaniji Bio Boutique d.o.o..

Sukladno članku 77, stavak 1. Zakona o zaštiti potrošača, Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od predaje robe u posjed Kupcu bez navođenja razloga. 

Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena.

Sukladno članku 77., stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača, Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Pošiljku možete vratiti u prvih 14 dana od dana kupnje. Ona mora biti u originalnoj kutij te pripadajućim sadržajem i sa originalnim računom. Bio Boutique d.o.o. utvrđuje uvjete povrata – postotke umanjenja iznosa povrata kupcu uslijed umanjenja vrijednosti proizvoda.
Potrošač snosi trošak povrata robe. Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu Bio Boutique d.o.o., Ulica Vjekoslava Klaića 62, Zagreb

Molimo da nas prije nego nam pošaljete proizvode obavijestite o tome na mail info@bioboutique.hr. Čim primimo vraćene proizvode, javit ćemo vam se kako biste nam poslali podatke o vašem bankovnom računu (IBAN) za povrati određenog iznosa kupnje. Iznos ćemo vam vratiti na vaš transakcijski račun najdulje kroz 30 dana.

Bio Boutique d.o.o. ne snosi troškove povrata.

Pravo na povrat

Nedostaci za koje prodavatelj ne odgovara

 • Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati Kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati
 • Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati Kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom kao Kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu.
 • Prodavatelj odgovara za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da Proizvod nema nikakve nedostatke ili da ima određena svojstva ili odlike.

Pregled proizvoda i vidljivi nedostaci

 • Kupac je dužan primljene proizvode na uobičajeni način pregledati i o vidljivim nedostacima obavijestiti Prodavatelja u roku od osam dana, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada
 • Nakon pregleda, Kupac je dužan svoje primjedbe zbog vidljivih nedostataka priopćiti Prodavatelju odmah, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada

Za upute o tome kako postupati s oštećenim proizvodima, vidjeti dio „Oštećena pošiljka“.

Otkazivanje narudžbe

Narudžba se može otkazati samo ako nije u potpunosti obrađena i otpremljena. Molimo vas da nas o otkazivanju narudžbe zajedno s njenim sadržajem obavijestite na mail info@bio-boutique.eu. Ako ste narudžbu već platili, vratit ćemo vam novac na vaš račun najdulje kroz 30 dana od datuma otkazivanja narudžbe.

Oštećena pošiljka

U transportu se isporučenoj pošiljci unatoč našem ispravnom načinu slanja pošiljke sa proizvodima, može svašta dogoditi. Ako ste primili pošiljku s vidljivim vanjskim oštećenjem, imate pravo odbiti prihvat pošiljke. U takvom slučaju molim da nas o tome obavijestite putem kontakt e-maila kako bismo to mogli riješiti što je moguće prije.

Ako primijetite bilo kakvo oštećenje proizvoda nakon otvaranja pošiljke, obavijestite nas unutar 24 sata od otvaranja pošiljke; pošaljite nam opis zajedno sa fotografijama proizvoda i opisom oštećenja zbog procjene oštećenja. Molimo da ne bacate originalnu ambalažu i primljenu dokumentaciju od isporučitelja pošiljke. Slučaj ćemo pokušati što prije riješiti.

Vaš račun i osobni podaci

Kreiranje vašeg računa na ovoj web stranici je potrebno kako bismo mogli obraditi vašu narudžbu što nam ujedno pomaže u uspostavljanju međusobne komunikacije.

Za pružanje relevantnih i točnih informacija, kao što je vaše ime, kontaktni podaci i adresa, sami snosite odgovornost. Bio boutique d.o.o. nije odgovorna za bilo kakav gubitak, štetu ili kašnjenje vazano za narudžbu uzrokovano namjernim ili slučajnim davanjem lažnih podataka.

6. POSEBNI POPUST

Hvala vam što ste odvojili vrijeme za čitanje Uvjeta korištenja web stranice.

Kao zahvalu za temeljitim pregledom Uvjeta korištenja, uljepšat ćemo vam dan i ponuditi vam 10% popusta za sljedeću narudžbu. Molimo da nam vaše puno ime i prezime uz napomenu „Popust za posebnu pozornost!“ pošaljete na mail, info@bio-boutique.eu .

Informacije na web stranici

Nastojimo da su informacije na web stranici relevantne i ažurne. No Bio Boutique d.o.o. ne daje nikakva jamstva, garancije ili izjave (eksplicitne ili implicitne) s obzirom na sadržaj koji se nalazi na web stranici ili u njenim dokumentima.

7. JAVNO OBJAVLJIVANJE RECENZIJA

Pravo na javno objavljivanje komentara i osvrta omogućeno vam je na odgovarajućim mjestima na web stranici pod nazivom „Recenzije“. Sam Korisnik je odgovoran za objavljivanje komentara koje stavlja na web stranicu.

Svi kometari na ovoj web stranici su napisani od trećih osoba i klijenata kao što ste i vi. Bio Boutique d.o.o zadržava pravo prema vlastitoj želji na zadržavanje ili brisanje komentara na svojoj web stranici.

Bio Boutique d.o.o ima pravo javne komentare koristiti u promotivne, marketinške ili bilo koje komunikacijske svrhe u bilo kojem mediju na neodređeno vrijeme.

Prihvaćate da svaki namjerno lažni komentari i tvrdnje, nevezane poruke i neprimjereno dosađivanje usmjereno na činjenje štete ugledu web stranice ili njenog vlasnika je protuzakonito i može biti predmet uklanjanja i daljnjeg ispitivanja od strane nadležnih tijela.

Vanjsko povezivanje

Vanjsko povezivanje se može provoditi zbog lakšeg snalaženja i praktičnosti, no vanjski linkovi su izvan kontrole vlasnika web stranice. Za ispravno funkcioniranje vanjskih linkova ili web stranice Bio boutique d.o.o. nije odgovoran niti preuzima odgovornost za predstavljeni sadržaj. Vanjsko povezivanje ne predstavlja i ne donosi nikakvu potvrdu.

Zaštitni znakovi i autorska prava

Zaštitni znakovi, nazivi, logotipi, dizajn i oznake usluga (pod zajedničkim nazivom zaštitni znakovi) prikazani na ovoj web stranici vlasništvo su Bio Boutique d.o.o.. U slučaju prikazivanja zaštitnih znakova trećih strana, oni su prikazani uz odobrenje trećih strana.

Svi tekstualni i vizualni sadržaji prikazani na web stranici su vlasništvo Bio boutique d.o.o. za Hrvatsku ili su prikazani uz odobrenje trećih strana.

Kopiranje, objavljivanje ili reprodukcija sadržaja ili zaštitnih znakova sadržanih na ovoj web stranici u bilom kojem obliku nije dozvoljena bez pismenog odobrenja Bio Boutiquea d.o.o. za Hrvatsku.

8. ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

S vašim dopuštenjem Prodavatelj prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri koji su nužni za ispunjenje svoje obveze kao što su ime, e-mail, adresa i broj telefona te ih može koristiti za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, newslettera, unaprjeđenja odnosa sa Kupcima i radi provjere drugih podataka neophodnih za online kupovinu.

Pristup newsletter bazi s osobnim podacima Kupaca ima Bio Boutique d.o.o.

Prodavatelj se obvezuje štiti osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka koji su nužni poslovnim partnerima za izvršavanje dostave kupljenog proizvoda). Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca.

Bio Boutique d.o.o. ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke te za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

9. IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima Kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo Kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo Kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

10. POLITIKA KOLAČIĆA

Kako bi stranice www.bio-boutique.eu ispravno radile, one moraju na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija (Cookies). Prema regulacijama EU, Bio Boutique d.o.o. prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak Korisnika. Korištenjem web stranice www. bio-boutique.eu internet trgovina korisnik pristaje na upotrebu Cookie-a.

Korisnik isključivanjem kolačića odlučuje hoće li dopustiti pohranjivanje kolačića na svom računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati I konfigurirati u web pregledniku koji Korisnik koristi za pregledavanje web stranica. Ukoliko Korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje www. bio-boutique.eu web trgovina

11. OSTALE ODREDBE

  1. Primjenjivo pravo 

Ovaj Ugovor se primjenjuje i interpretira u skladu s zakonima Republike Hrvatske i propisima i direktivama Europske unije. Sve strane su suglasne da je nadležan hrvatski sud u slučaju bilo kakvog spora ili zahtjeva koji proizlaze iz ovog Ugovora. Sve stranke su suglasne da je mjesto arbitraže/rješavanja sporova ili potraživanja, u Hrvatskoj pri čemu će se primjenjivati hrvatsko pravo, koristiti u postupku hrvatski jezik i postupati po pravilima postupka propisanim Zagrebačkim pravilima.

11.2 Jamstvo i ograničenje odgovornosti

Bio Boutique d.o.o. se ne smatra odgovornom za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu i gubitak, tjelesnu ozljedu ili obvezu bilo koje vrste nastalu kao posljedica pristupa korisnika web stranici ili do bilo kakve informacije sadržane na njoj.

Bio Boutique d.o.o. se ne smatra odgovornom za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu ili gubitak, tjelesne ozljede ili za bilo kakvu drugu obavezu nastalu kao posljedica nepravilne uporabe, potrošnje i/ili skladištenja proizvoda.

11.3 Izmjene u Uvjetima korištenja

Bio Boutique d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku bez prethodne najave izmijeni ili dopuni bilo koji od uvjeta navedenih u ovom dokumentu. Izmjene stupaju na snagu na dan u koji su objavljeni na web stranici. Daljnja korisnička usluga i kupnja proizvoda smatra se prihvaćanjem promijenjenih uvjeta.

12. KONTAKTNI PODACI

Za sve informacije, pohvale, primjedbe, reklamacije kao i sve druge obavijesti Kupci se mogu obratiti putem pošte na adresu:

Bio Boutique d.o.o

Ulica Vjekoslava Klaića 62

10 000 Zagreb

Hrvatska

putem e-maila na:

info@bioboutique.hr

putem društvene mreže Facebook

https://www.facebook.com/BioBoutique.hr/

putem Instagrama

BioBoutique.hr